Сватбата е едно неповторимо преживяване. Да намериш своята половинка, своята сродна душа, своя партньор и да си обещате да бъдете заедно е ден на радост и празнуване. И когато спомените избледнеят.. е прекрасно да отвориш сватбения си албум и да се зарадваш и преживееш отново емоциите от този ден.
Моята цел като сватбен фотограф е да запечатам красотата и емоцията на този неповторим ден – вашите усмивки, грейналите от радост лица, гордостта на бащата, повел булката по алеята и понякога сълзите в очите му, когато я предава на младоженеца и погледа на младоженеца… Това са толкова специални моменти..

Ако желаете да имате професионално отразено събитие, ще се радвам да бъда вашия сватбен фотограф. Стремя се да съм дискретен и да улавям и моментите, които другите не забелязват. Фотографията е за изкуството на наблюдението. Това е способността да се изпревари ситуация,  да се визуализира изображението и да се натисне затвора в момента, в който всички негови елементи се съберат. Независимо дали изкуството на наблюдението е нещо, което може да се научи или независимо дали е присъщо на фотографа, това е умение, което може да се изостри и усъвършенства. Съвременните  младоженци  очакват сватбеният им фотограф да може да създаде красиви, стилни изображения.

От вас зависи колко време ще предвидите за снимки, като например фотосесия, но опитът показва, че когато има повече време нещата се получават!
Ще се радвам да се срещнем и да поговорим за вашите очаквания и желания, преди да прецените дали съм вашият фотограф за този ден!

И ангажирането на професионален фотограф ви дава възможност да съхраните спомена за него и да го споделите с други хора, например социалните мрежи, корпоративен сайт или презентация.

Има мигове, емоции, които не се повтарят и моята цел като фотограф е да уловя и запечатам тези моменти.

За оферти и цени на пакети за сватбена фотография, моля изпратете запитване чрез контактната форма тук.
Цената на пакетите се прави индивидуално за всеки клиент. Цената е 120лв. на час..