СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ
                                                                                                            Сватбен фотограф Драго Атанасов

Сватбата е едно неповторимо преживяване. Да намериш своята половинка, своята сродна душа, своя партньор и да си обещате да бъдете заедно е ден на радост и празнуване. И когато спомените избледнеят.. е прекрасно да отвориш сватбения си албум и да се зарадваш и преживееш отново емоциите от този ден.
Моята цел, като сватбен фотограф е да запечатам красотата и емоцията на този неповторим ден – вашите усмивки, грейналите от радост лица, гордостта на бащата, повел булката по алеята и понякога сълзите в очите му, когато я предава на младоженеца и погледа на младоженеца… Това са толкова специални моменти..

Има мигове, емоции, които не се повтарят и моята цел, като фотограф е да уловя и запечатам тези моменти.

Ако желаете да имате професионално отразено събитие, ще се радвам да бъда вашия сватбен фотограф. Обичам да снимам репортажно и търся непринудените моменти, като се стремя  да съм дискретен и да улавям моментите, които другите не забелязват.

Сватбената фотография е комбинация от  репортажна, художествена, портретна и събитийна фотография.
От вас зависи колко време ще предвидите за снимки, като например фотосесия, но опитът показва, че когато има повече време нещата се получават!

Ако все още се колебаете и не сте се спрели на фотограф разгледайте снимки от сватби, и най вече лична среща.
Ще се радвам да се срещнем и да поговорим за вашите очаквания и желания, преди да прецените дали съм вашият фотограф за този ден!

Цената за сватбена фотография е 150 лв. до 1 час.

За да получите подробна оферта изпратете запитване с включена дата, място и брой часове, чрез контактната форма тук.