Сватбата е едно неповторимо преживяване. Да намериш своята половинка, своята сродна душа, своя партньор и да си обещате да бъдете заедно е ден на радост и празнуване. И когато спомените избледнеят.. е прекрасно да отвориш сватбения си албум и да се зарадваш и преживееш отново емоциите от този ден.
Моята цел като сватбен фотограф е да запечатам красотата и емоцията на този неповторим ден – вашите усмивки, грейналите от радост лица, гордостта на бащата, повел булката по алеята и понякога сълзите в очите му, когато я предава на младоженеца и погледа на младоженеца… Това са толкова специални моменти..

Ако желаете да имате прекрасен запечатан спомен, ще се радвам да бъда вашия сватбен фотограф. Стремя се да съм дискретен и да улавям и моментите, които другите не забелязват. От вас зависи колко време ще предвидите за снимки, като например фотосесия, но опитът показва, че когато има повече време нещата се получават!
Ще се радвам да се срещнем и да поговорим за вашите очаквания и желания, преди да прецените дали съм вашият фотограф за този ден!

Заложете на опита и професионализма!

Поемам ангажименти от цялата страна.