СВАТБЕНА  ФОТОГРАФИЯ

                                   ПРОФЕСИОНАЛЕН  ФОТОГРАФ  ДРАГО АТАНАСОВ

Сватбата е едно неповторимо преживяване. Да намериш своята половинка, своята сродна душа, своя партньор и да си обещате да бъдете заедно е ден на радост и празнуване. И когато спомените избледнеят.. е прекрасно да отвориш сватбения си албум и да се зарадваш и преживееш отново емоциите от този ден.
Моята цел, като сватбен фотограф е да запечатам красотата и емоцията на този неповторим ден – вашите усмивки, грейналите от радост лица, гордостта на бащата, повел булката по алеята и понякога сълзите в очите му, когато я предава на младоженеца и погледа на младоженеца… Това са толкова специални моменти..
Има мигове, емоции, които няма да се повторят и моята цел, като фотограф е да уловя и запечатам тези моменти.
Харесвам да снимам репортажно и търся непринудените моменти, като се стремя да съм дискретен и да улавям моментите, които другите не забелязват. От вас зависи колко време ще придвидите за фотосесия, но е препоръчително да е 1- 2 ч.

Ако все още се колебаете и не сте се спрели на фотограф разгледайте моето портофолио и преценете,  ако моят стил на снимане ви харесва ще се радвам да бъда вашият фотограф. Ще се радвам да се срещнем и да поговорим за вашите желания и очаквания.