СВАТБЕНА  ФОТОГРАФИЯ

                                   ПРОФЕСИОНАЛЕН  ФОТОГРАФ  ДРАГО АТАНАСОВ

Сватбата е едно неповторимо преживяване. Да намериш своята половинка, своята сродна душа, своя партньор и да си обещате да бъдете заедно е ден на радост и празнуване. И когато спомените избледнеят.. е прекрасно да отвориш сватбения си албум и да се зарадваш и преживееш отново емоциите от този ден.
Моята цел, като сватбен фотограф е да запечатам красотата и емоцията на този неповторим ден – вашите усмивки, грейналите от радост лица, гордостта на бащата, повел булката по алеята и понякога сълзите в очите му, когато я предава на младоженеца и погледа на младоженеца… Това са толкова специални моменти..
Има мигове, емоции, които няма да се повторят и моята цел, като фотограф е да уловя и запечатам тези моменти.
 От вас зависи колко време ще придвидите за фотосесия, но е препоръчително да е 1- 2 ч.

Моят стил на снимане е репортажен, като се стремя да бъда незабелязан и да улавям моментите, които другите не са забелязали. За тази цел използвам две фул фрейм тела на Nikon и светлосилни обективи, като се старая да минимизирам употребата на светкавица. Целта ми е да предам максимално естествената атмосфера на събитието.

Снимките ги предавам с линк в галерия с висока резолюция. Като си запазвам правото подбрани снимки( с ваше одобрение) да използвам за сайта или социалните мрежи за реклама.

Ако все още се колебаете и не сте се спрели на фотограф разгледайте моето портофолио и преценете, ако моят стил на снимане ви харесва ще се радвам да бъда вашият фотограф. Ще се радвам да се срещнем и да поговорим за вашите желания и очаквания.